Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın ve müstacel boyut anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Bar olarak da ifade edilen bu posta bazı modellerde normal kapı koluna müşabih. 

En reva pahaı bulmanız midein farklı seçenekleri muhaliflaştırmanız ve kaliteli bir yangın bapsına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en oranlı yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Her ahit özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir kayıt, mobilya veya özge bir beis bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

     Yangın Kapısı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. Umumiyetle metal veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapısı kök amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve temelında tek canipıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden Yangın çıkış kapısı istanbul ayrılır.

Feza Yangın olarak binalarınıza binalacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size marifet verecektir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Bapsı, acil durumlarda strüktürdan emniyetli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve in hayatını temel taşı saha, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu mevki haramilik vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page